02Juny2023

El conseller de Drets Socials felicita el Consell del Jussà pels premis obtinguts en l’àmbit social

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, s’ha reunit amb l’equip de govern i l’equip tècnic de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà

El conseller ha felicitat els responsables dels Serveis Socials del Pallars Jussà pels premis obtinguts en l’àmbit de la responsabilitat social, en concret el premi Arrelament que atorga l’ACM pel projecte “Oportunitats per les persones impuls pel territori”. També recentment s’ha obtingut el Premi “Innovació social 2022”, convocat per la direcció general de Serveis Socials.

Campuzano ha volgut conèixer de primera mà aquestes i altres iniciatives dels diferents àmbits dels serveis socials a la comarca així com els seus projectes de futur.

El conseller ha pogut constatar la intensa activitat en matèria de serveis socials per part del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Així, per exemple, donat que cada cop es gestionen més prestacions, els serveis socials del Pallars Jussà han optat per ser innovadors i des de fa uns anys es va impulsar que una part de les accions de prospecció del programa “Treball a les Comarques” es destinessin a l’àrea social.

D’altra banda el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, també ha explicat durant la reunió que l’ens comarcal ha afavorit la implantació d’entitats del tercer sector al territori, facilitant a entitats com les associacions Alba i Reintegra espais on desenvolupar la seva activitat, cosa que les ha permès una implantació molt potent al territori en pocs anys.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.